El 'Molta Comèdia' repassa com serà la primera meitat de 2023 al Teatre-Auditori

El programador de l'equipament, Gerald Fannon, passa pel programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

Eduard Jener i Gerald Fannon / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Gerald Fannon / Foto: Cugat Mèdia

El cap de Programació i Relacions Externes del Teatre-Auditori, Gerald-Patrick Fannon, passa pel 'Molta Comèdia' per parlar de la segona fase de la programació de la temporada 2022-23, que comença el dia 2 de febrer i s'allargarà fins al 18 de juny. Inclou nou obres de teatre, amb petits musical, comèdia, dramàtics moderns i clàssics; quatre espectacles de dansa contemporània; un de circ; quatre de música amplificada amb concert de piano, cançó, new age i rock simfònic; vuit de música clàssica amb cinc orquestres diferents; dues òperes i un concert dins de l'àmbit operístic; i quatre espectacles dedicats especialment al públic familiar. El repàs confirma la línia habitual eclèctica, a la recerca de tot tipus de públic, amb una significativa presència femenina i espectacles cercant també generacions joves.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener parla de la necessitat de pensar en la coordinació de programació del Teatre-Auditori i del nou Teatre la Unió que, si no hi ha novetat, començarà a funcionar la temporada 2023-24.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.