Un estudi sobre les reticències a vacunar-se, al pòdcast 'El Pou'

Investigadors de la UOC van avaluar la reticència a la vacuna contra la Covid-19 durant la campanya de primavera-tardor del 2021


  • Comparteix:

Foto: Cugat Mèdia

Foto: Cugat Mèdia

La Covid-19 està tornant a circular, però els seus efectes estan sent molt lleus gràcies a l’alt índex de vacunació, malgrat la negativa d’una part de la població encara. Un estudi fet per investigadors de la UOC, publicat en obert a la revista científica PLOS ONE, ha avaluat la reticència a la vacuna contra la Covid-19 a Espanya durant la campanya de primavera-tardor del 2021, la primera a Catalunya i Espanya, tant en la població general com en els professionals sanitaris. Van enquestar més de 4.300 persones a través de les xarxes socials. Per parlar-ne tenim a un dels autors de l’estudi, l’investigador de la UOC i director i investigador del Laboratori de Mecanismes del Càncer i l'Envelliment de la Universitat de Leicester, Salvador Macip.

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCAST DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.