El Grup de Teatre Espiral visita el programa 'Molta Comèdia'

Escolta aquí el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Trini Escrihuela i Rafa Usero amb Eduard Jener a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Trini Escrihuela i Rafa Usero amb Eduard Jener a l'estudi de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Grup de Teatre Espiral de Valldoreix, representats per Trini Escrihuela i Rafa Usero, visiten el programa per parlar de 'La clau', obra original de Noel Clarasó, una comèdia enginyosa i divertida ambientada en els anys seixanta del segle passat que ens parla del maltractament domèstic, en aquest cas de la dona envers l'home, i de l'estratègia d'aquest per fer-se valorar i respectar, que es representarà el dissabte 28 de gener a les 21.30 h (amb un canvi en l'horari previst fins ara) al Teatre de Mira-sol amb un llarg repartiment format per Anna Pou, Fabriç Loparec, Paula Gálvez, Encarna Adelantado, Salvador Fenollar, Maite Cuevas, Toni Balaguer i el mateix Rafa Usero com protagonista en una única funció que dirigirà Trini Escrihuela.

ESCOLTA-HO

El Grup Teatral Espiral, constituït l'any 1992, continua amb les seves activitats dins i fora de la ciutat, participant amb diferents obres emmarcades en convocatòries de teatre amateur a vàries poblacions de Catalunya, i els convidats exposen la seva tasca constant i difícil de regeneració de l'entitat cercant actrius i actors joves. En la seva homilia 'Joan Tortosa a escena!', Eduard Jener li fa un homenatge qualificant-lo com "el pagès intel·lectual" que ens va deixar el passat dia 2, comentant el seu llibre 'S'aixeca el teló. El teatre santcugatenc a través de l'Agrupació Teatral Maragall. 1949-1993', que diu és imprescindible per conèixer i entendre la importància del teatre d'aficionats, ara dit amateur, al poble, ara ciutat, de Sant Cugat del Vallès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.