La dramaturga Marta Buchaca, al 'Molta Comèdia' d'aquesta setmana

Eduard Jener presenta el 'Molta Comèdia', el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat

Marta Buchaca, a la pantalla, i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat el 27/gen/23 per Redacció

Marta Buchaca, dramaturga i directora de teatre, guionista de cinema i televisió i escriptora de novel·les, és entrevistada al programa per parlar de la seva obra 'Quant temps em queda?', anunciada com una comèdia per morir-se de riure, que es representa al Teatre-Auditori aquest divendres, 27 de gener, a les 20 h. L'obra, dirigida per la mateixa autora i interpretada per Lluís Villanueva, Betsy Túrnez, Marta Bayarri i David Vert, és una producció de La Pocket amb coproducció de Focus i el Festival Grec de Barcelona.

Escolta-ho

En la conversa es repassa tota la seva carrera iniciada professionalment l'any 2005 amb 14 obres estrenades fins al moment a Catalunya, algunes a Madrid, i a diversos països com Croàcia, Guatemala, Venezuela, El Salvador, Grècia, República Checa, Xipre, EUA i Canadà. També la projecció mundial de la seva obra 'Litus', ella com a guionista de la versió cinematogràfica que obtingué el premi Biznaga de Plata al millor actor de repartiment (Quim Gutiérrez) en el Festival de Málaga de l'any 2019.

En la seva homilia titulada 'La dona i el teatre', Eduard Jener parla del clar i constant increment d'autores, directores i coreògrafes, en el món de les arts escèniques en una evolució que demostra el progrés en el camí cap a la justa i esperada paritat.