SantCugatCreix treballa per créixer i integrar més clubs

El president de l'entitat, Mauri Benito, ho ha dit al 'Connectats', on ha repassat el camí fet fins ara per la plataforma


  • Comparteix:

Mauri Benito, president de SantCugatCreix / Foto: Cugat Mèdia

Mauri Benito, president de SantCugatCreix / Foto: Cugat Mèdia

L'associació SantCugatCreix treballa en la creació de diferents nivells de participació perquè més clubs puguin integrar-s'hi i beneficiar-se de les seves propostes i activitats impulsades. En una entrevista al programa 'Connectats', el president de l'entitat, Mauri Benito, ha repassat la trajectòria d'aquest col·lectiu, creat el 2014 per tres clubs esportius de la ciutat (Club Voleibol Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat i Patí Hoquei Club Sant Cugat) amb l'objectiu d'unir esforços per aconseguir esponsoritzar la participació dels seus equips a les competicions estatals. Benito acabarà el mandat el 22 de febrer i no optarà de nou a la presidència; això sí, continuarà vinculat a SantCugatCreix.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.