Marcel Gorgori presenta 'L'òpera dels amics' al 'Molta Comèdia'

Eduard Jener presenta el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell promocional de l'espectacle / Foto: SIMFONOVA

Cartell promocional de l'espectacle / Foto: SIMFONOVA

El periodista, escriptor i divulgador musical especialista en òpera Marcel Gorgori passa pel 'Molta Comèdia' per parlar del concert 'L'òpera dels amics'. Es tracta d'una producció de SIMFONOVA que s'estrena al Teatre-Auditori el 10 de febrer, amb música de l'Orquestra Barcelona Filharmonia, el Cor de Simfonova i el Cor de l'Orfeó Vigatà, dirigits per Daniel Antolí i amb els cantants solistes Carles Cosías (tenor), Laura del Rio (soprano), Toni Marsol (baríton) i Laura Vila (mezzosoprano). Aquest espectacle -idea, guió i presentació de Gorgori- té la col·laboració de cares ben conegudes: Carles Sans, Josep Roca, Helena García Melero, Toni Clapés i Boris Izaguirre, que expliquen quins són els fragments d'òpera que més els agraden i que configuren el contingut del concert.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener parla de la nova programació 'De prop', anunciada per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament. El crític cultural reclama, a més, més espais culturals per als grups de teatre, dansa i música de la ciutat per assajar i actuar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.