La Xarxa d'Escoles de Música de Sant Cugat, a la tertúlia cultural de Cugat Mèdia

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' es realitza en directe cada divendres a les 9 h a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Núria Pinyol, Manel Cerdà, Jèssica Sotodosos, Martí Marin, Gemma Navarra i Roger Roca a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat /Foto: Cugat Mèdia

Núria Pinyol, Manel Cerdà, Jèssica Sotodosos, Martí Marin, Gemma Navarra i Roger Roca a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat /Foto: Cugat Mèdia

El director de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i del Conservatori de Sant Cugat, Roger Roca; les directores de Fusió, Gemma Navarra i Núria Pinyol; el director de l'Escola de Música de Valldoreix, Manel Cerdà; i el director d'Aula de So, Martí Marín, han passat per la 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' per explicar la Xarxa d'Escoles de Música de Sant Cugat (XEMUSC). El ple de gener va donar llum verda a la iniciativa per 'poder anar compartint projectes, experiències i, en definitiva, que sigui un espai d'intercanvi i d'aprenentatge', tal com va dir la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona. La XEMUSC tot just comença a organitzar-se amb les quatre escoles de música autoritzades de la ciutat.

ESCOLTA-HO

Cada divendres de 9.15 a 10 h, Ràdio Sant Cugat emet al 91.5 FM i a www.cugat.cat la 'Tertúlia cultural de Sant Cugat'. La reemissió és a les 15 h.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.