El volum de la música en viu, el nou Bohèmia i l'acadèmia Nota de pas, a Ràdio Sant Cugat

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' es realitza en directe cada divendres a les 9 h a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Pol Barbé, Leticia Martín, Ricky Undersounds, Andrés Ferrando, Jèssica Sotodosos i Jordi Portales a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/ Foto:Cugat Mèdia

Pol Barbé, Leticia Martín, Ricky Undersounds, Andrés Ferrando, Jèssica Sotodosos i Jordi Portales a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat/ Foto:Cugat Mèdia

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' d'aquest divendres ha parlat sobre els limitadors de volum dels concerts nocturns i ha recordat el debat pel 'soroll' que generen les activitats musicals nocturnes. També s'hi ha explicat el projecte del 'nou Bohèmia', anomenat Afònic, amb el seu encarregat, Jordi Portales. Un altre tema del programa ha estat la nova acadèmia de música Nota de pas, ubicada a la plaça de Barcelona, que va obrir portes el setembre passat amb 'molt bons resultat', com ha explicat el seu codirector Andrès Ferrando. Han completat la taula de música local d'aquest divendres la gestora cultural, periodista i músic Leticia Martín; el músic santcugatenc, membre de Dissidència Sònica i component del grup Pubilles Ninja Pol Barbé; i el membre de Sotasons Ricky Undersounds.

ESCOLTA-HO

També hi ha hagut moments musicals a la tertúlia cultural, primer per estrenar el nou EP de Pubilles Ninja, 'El que digui Claudi volum 2', i també, per recordar grups que formen part de la història de la música local com ara Txilum, Skamarlans, El Gremio o Espart.

Cada divendres de 9.15 a 10 h, Ràdio Sant Cugat emet al 91.5 FM i a www.cugat.cat la 'Tertúlia cultural de Sant Cugat'. La reemissió és a les 15 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.