La liquidació del pressupost municipal, a la tertúlia 'El Gall del Monestir'

ERC i PSC acusen Junts de crear alarmisme perquè no hi haurà retallades, i aquests reiteren que malgrat el romanent, "hi ha un forat"


  • Comparteix:

Francesc Osan (ERC), Carles Brugarolas (Junts), Rossend Dou (PSC), Albert Solé (Cugat Mèdia) i Aldo Ciprian (Cs), a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

Francesc Osan (ERC), Carles Brugarolas (Junts), Rossend Dou (PSC), Albert Solé (Cugat Mèdia) i Aldo Ciprian (Cs), a la tertúlia / Foto: Cugat Mèdia

La tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres ha tornat a estar monopolitzada per la situació econòmica de l'Ajuntament, i en particular sobre la liquidació dels comptes del 2022, que s'han tancat amb un romanent de 15 milions d'euros. ERC i PSC han acusat Junts de crear un alarmisme injustificat quan van dir que hi havia un forat als comptes, i aquests reiteren que hi és i que ho notarà la ciutadania tard o d'hora. Els dos representants dels grups municipals del govern han assegurat que no hi haurà retallades en subvencions a les entitats. Han participat en la tertúlia Carles Brugarolas, regidor de Junts per Sant Cugat; Francesc Osan, coordinador del grup municipal d’Esquerra; Rossend Dou, assessor del grup municipal del PSC; i Aldo Ciprian, regidor de Ciutadans. La CUP ha disculpat la seva absència.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.