Nora Sitges (IT Dansa Jove Companyia) i Lluc Fruitós (Brodas Bros) es retroben al 'Molta Comèdia'

Eduard Jener presenta el programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Eduard Jener, Nora Sitges i Lluc Fruitós / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener, Nora Sitges i Lluc Fruitós / Foto: Cugat Mèdia

Nora Sitges, ballarina i mestre repetidora d'IT Dansa Jove Companyia de l'Institut del Teatre de Barcelona, que compleix 25 anys de la seva fundació, visita el 'Molta Comèdia' per comentar la presentació de quatre coreografies de dansa de diferents estils, bàsicament neoclàssica, en el Teatre-Auditori, que dimecres, dijous i divendres interpreten per centres d'ensenyament públic de la ciutat i dissabte 11 a les 18 h obert al públic en general. També torna al programa Lluc Fruitós, fundador, director i ballarí del grup Brodas Bros, companyia internacional de hip hop, dansa i cultura urbana fundada a Barcelona l'any 2006. El grup actua al Teatre-Auditori el diumenge 19 a les 18 h amb el seu nou espectacle 'Doji', estrenat l'any passat a Madrid, una creació conjunta amb Desilence, una formació pionera en escenografia visual i que després de girar arriba a Sant Cugat en la sisena edició de la Quinzena de Dansa Metropolitana, un festival consolidat a 11 ciutats, amb una vinculació especial amb l'arquitectura en un projecte desenvolupat amb el nom de 'Liminar', que permet veure dansa en teatres i edificis singulars.

ESCOLTA-HO

Eduard Jener, en la seva homilia 'Dansa Metropolitana i quelcom més' tracta el tema aconsellant cercar la informació a www.dansametropolitana.cat. Finalment els dos convidats, sense esperar-ho s'han trobat després de molts anys per raó de vincles familiars: la mare d'en Lluc i el pare de la Nora són cosins segons.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.