25 anys de música a Valldoreix

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' es realitza en directe cada divendres a les 9 h a Ràdio Sant Cugat


Temes relacionats

Es reprèn la licitació per l'ampliació de l'Escola de Música de Valldoreix ( 8/des/22)


  • Comparteix:

Toni Foixenc, Sílvia Rossell, Clara Munté, Miquel Gené, Jèssica Sotodosos i Manel Cerdà a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Toni Foixenc, Sílvia Rossell, Clara Munté, Miquel Gené, Jèssica Sotodosos i Manel Cerdà a l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La 'Tertúlia de cultura de Sant Cugat' d'aquest divendres ha parlat del passat, del present i del futur de l'Escola de Música de Valldoreix amb motiu que l'escola celebra el 25è aniversari aquest curs 2022-2023. El 1998 cinc joves valldoreixencs van iniciar un taller de música al Casal de Cultura de Valldoreix que va ser la llavor de l'escola que és avui. Manel Cerdà, que era un d'aquests músics emprenedors i que avui és director i professor del centre educatiu; Miquel Gené, membre de l'equip directiu i professor; Toni Foixenc, pare d'un alumne del centre; Clara Munté, exalumna del centre; i Sílvia Rossell, alumna del centre en l'actualitat, han estat els participants de la tertúlia cultural.

ESCOLTA-HO

Els moments musicals de la tertúlia els ha protagonitzat el grup local Carolina Chicken, ja desaparegut, amb la cançó 'La Yegua'. Carolina Chicken estava format per Leo Sánchez, Sean Jones, Marina Vallet, Sergio Nieto, Mariano Camarassa i Oriol Cors.

Cada divendres de 9.15 a 10 h, Ràdio Sant Cugat emet al 91.5 FM i a www.cugat.cat la 'Tertúlia cultural de Sant Cugat'. La reemissió és a les 15 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.