La felicitat: Què és? Com es quantifica? Qui és responsable de la nostra felicitat?

Àlex Romaní, psicòleg, comunicador i membre de l'Institut Català de la Felicitat respon a aquestes preguntes al 'Connectats'


  • Comparteix:

La infància és una de les etapes vitals de més felicitat / Foto: Pexels-Pixabay

La infància és una de les etapes vitals de més felicitat / Foto: Pexels-Pixabay

Finlandia és el país més feliç del món i ho és per sisè any consecutiu. El segueixen Dinamarca i Islàndia, que completen el podi. Espanya ha perdut dues posicions i es troba en el lloc 31 d'aquest rànquing. Són dades que es desprenen de l'últim informe sobre la felicitat al món publicat per les Nacions Unides. Però, què és la felicitat? Què ens fa feliços? Aquest dilluns ha estat el Dia Internacional de la Felicitat i el 'Connectats' ha reflexionat sobre el tema amb Àlex Romaní Rivera, psicòleg i comunicador, màster en Intervenció Psicosocial per la UAB, màster en Psicologia Positiva Aplicada per la Universitat Jaume I i creador del 'Programa de felicitat a les escoles'. Actualment, s'està doctorant i treballa per l'Institut Català de la Felicitat amb seu a Granollers.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.