Soler (PSC): 'Proposo que cada tres anys arreglem tots els desperfectes de les escoles'

El cap de llista del PSC a les eleccions municipals respon les preguntes dels alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates


  • Comparteix:

El candidat del PSC, Pere Soler, durant l'entrevista amb els alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

El candidat del PSC, Pere Soler, durant l'entrevista amb els alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, proposa fer un acord perquè l'Ajuntament posi al dia totes les escoles cada tres anys de manera regular. Així els ho ha dit als alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates durant una entrevista emesa per Cugat Mèdia aquest dimecres. Soler considera que seria molt important per les direccions dels centres saber cada quan s'arreglaran tots els desperfectes acumulats. Aquesta entrevista forma part de la sèrie d'entrevistes que aquests estudiants faran cada dia d'aquesta setmana als cinc líders dels partits amb representació al ple municipal a Cugat Mèdia, i que podeu sentir sencera aquí.

ESCOLTA-HO

L'alcaldable socialista també ha respost preguntes relacionades amb l'incivisme i els botellots, que ha admès que no es poden prohibir i que reunir-se al carrer forma part de la cultura mediterrània. Tot i això, ha demanat civisme a l'hora de recollir la brossa quan acabin aquests botellots, però alhora fomentar l'oci alternatiu.

També li han preguntat pel problema de l'habitatge a Sant Cugat, i Soler ha explicat que la ciutat és molt cara per culpa de l'"especulació" i perquè hi ha molt poc sòl disponible per construir habitatge assequible. Per això ha lamentat que s'hagi fomentat una ciutat de cases unifamiliars, quan "on hi ha una casa hi podria haver un bloc amb sis pisos".

I pel que fa a la manca d'equipaments esportius, el líder socialista ha admès per donar resposta a les necessitats dels 250 clubs esportius de la ciutat "s'haurien de construir 3 o 4 pavellons més".

RECUPERA L'ENTREVISTA A JOSEP MARIA VALLÈS (JUNTS)

RECUPERA L'ENTREVISTA A MIREIA INGLA (ERC)

RECUPERA L'ENTREVISTA A ALDO CIPRIAN (CIUTADANS)

RECUPERA L'ENTREVISTA A MARCO SIMARRO (CUP)


Pere Soler

El PSC proposa fer una mena de contracte, amb els qual cada estiu poguessm fer actuacions en quatre de les 12 escoles que tenim. I cada escola sabria que un any li ho arreglarem tot, i que tres anys després ho tornarem a fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.