Ciprian (Cs): 'El meu somni és fer una ciutat esportiva a Sant Cugat com la de Blanes'

El cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals respon les preguntes dels alumnes de 5è de primària de l'escola Turó de Can Mates


  • Comparteix:

Aldo Ciprian (Cs), durant l'entrevista amb els alumnes de 5è de primària del Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

Aldo Ciprian (Cs), durant l'entrevista amb els alumnes de 5è de primària del Turó de Can Mates / Foto: Cugat Mèdia

A l'alcaldable de Ciutadans, Aldo Ciprian, li agradaria construir a Sant Cugat una ciutat esportiva com la que té Blanes, amb un pavelló de 7.000 m2 i sis pistes per jugar a diferents esports de manera simultània. Això seria el màxim, però mentre no es pot fer això, ni més pavellons com que els que hi ha a la ciutat, proposa cobrir totes les pises esportives descobertes. Així ha respost Ciprian a una de les preguntes que li han fet els alumnes de 5è de primària en una entrevista emesa per Cugat Mèdia aquest dijous. Aquesta forma part de la sèrie d'entrevistes que aquests estudiants estan fent cada dia d'aquesta setmana als cinc líders dels partits amb representació al ple municipal a Cugat Mèdia, i que podeu sentir sencera aquí.

ESCOLTA-HO

Els estudiants també li han preguntat pels botellots que embruten algunes zones de la ciutat, i el líder de Ciutadans ha explicat que normalment són les persones que van a les discoteques les que abans fan aquests botellots. "Ho hem denunciat moltes vegades i hem demanat que la Policia Local intervingui més per evitar aquests actes incívics, però l'equip de govern no fa res", ha dit.

En aquest sentit, Ciutadans demana més agents de policia, i recorda una dada: "La UE diu que per cada 1.000 habitants fan falta 1,5 policies, això suposa que hauríem de tenir uns 130 policies a Sant Cugat, i actualment en tenim 83".

Preguntat pels problemes d'accés a l'habitatge, Ciprian ha respost ell va haver de marxar de Sant Cugat quan es va casar pel mateix que ara ho han de fer també molts joves. El líder del partit, taronja, però, posar el focus en un altre problema que diu que expulsa també gent de la ciutat: "A Sant Cugat es paguen molts impostos i el meu partit creu que la millor manera és que els ciutadans tinguin els seus diners a la butxaca per gastar-lo amb el que prefereixin".

RECUPERA L'ENTREVISTA A JOSEP MARIA VALLÈS (JUNTS)

RECUPERA L'ENTREVISTA A MIREIA INGLA (ERC)

RECUPERA L'ENTREVISTA A PERE SOLER (PSC)

RECUPERA L'ENTREVISTA A MARCO SIMARRO (CUP)


Aldo Ciprian

El meu somni és fer una ciutat de l'esport a Sant Cugat. A Blanes n'hi ha una i és fantàstica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.