Josep Maria Pou fa la prèvia d''El pare' al 'Molta Comèdia' de Ràdio Sant Cugat

També passa pel programa el músic Jaume Torrent


  • Comparteix:

Josep Maria Pou i Eduard Jener / Foto d'arxiu

Josep Maria Pou i Eduard Jener / Foto d'arxiu

Josep Maria Pou, director i actor de teatre, cinema i televisió amb una trajectòria de 55 anys en actiu és entrevistat al 'Molta Comèdia' per parlar de l'obra de l'autor francès Florian Zeller 'El pare', que es representa el divendres dia 31 al Teatre-Auditori amb totes les entrades exhaurides. Dirigida per Josep Maria Mestres, Pou és el protagonista, amb un repartiment excel·lent format per Rosa Renom, Josep Julien, Victoria Pagés, Mireia Illamola i Pep Pla. En la conversa l'actor exposa la seva assumpció d'un personatge complex en una dramatúrgia inquietant i alhora conscienciadora d'una situació que cada cop afecta a més persones, com és l'alzheimer.

ESCOLTA-HO

Aquesta obra, que es va estrenar en la versió en català en el Teatre Romea de Barcelona el desembre de 2022 amb un èxit total fins al febrer, arriba a la ciutat dins d'una gira per tot Catalunya que passa per 23 ciutats fins al mes de juny i que, després, a partir de gener del 2024, girarà per tota Espanya. En la conversa Pou rememora el seu inicial desig de fer ràdio abans que ser actor on, després de passar a la carrera teatral, encara va arribar a fer alguns programes dedicats al teatre musical, com 'La calle 42'.

També entrevista al programa amb el compositor, guitarrista i acadèmic Jaume Torrent, que actuarà al Conservatori de Sant Cugat, Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, el divendres 31 a les 19.30 h en un concert homenatge a Gracià Tarragó, guitarrista, compositor i pedagog (1892-1973) amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, amb un programa de composicions del homenatjat.

En la seva homilia Eduard Jener parla del Dia Mundial del Teatre celebrat el diumenge 26 al Teatre de Mira-sol amb la il·lusió de poder-ho fer l'any vinent al Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.