El 'Molta Comèdia' repassa amb Anael Martín (PAR en Dansa) els detalls de 'Les quatre estacions'

El programa també convida l'actor i parlautor Joel Minguet per parlar de l'espectacle 'Lorca'

Imatge promocional de 'Les quatre estacions' / Foto: Teatre-Auditori

Podcast

Publicat el 5/mai/23 per Redacció

Anael Martín, exballarina del Ballet Nacional de Cuba d'Alicia Alonso i ara mestra repetidora del Programa d'Alt Rendiment (PAR) de Dansa de la Factoria Cultural de Terrassa (La FACT) participa en el 'Molta Comèdia' per parlar de 'Les Quatre Estacions', del coreògraf rus Ilia Jivoy, de fama internacional. L'obra es presenta aquest diumenge a les 19 h al Teatre-Auditori, dins de la gira per l'Estat espanyol d'aquesta companyia, que comença a Terrassa i Sant Cugat aquest cap de setmana. Es tracta d'un ballet a partir de l'obra d'Antonio Vivaldi recomposada pel músic anglès d'origen alemany Max Richter, un ballet neoclàssic fusió orgànic de tècniques de dansa clàssica i contemporània amb l'actuació de 16 ballarines i ballarins que es va estrenar al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg.

Escolta-ho

També passa pel programa Joel Minguet, actor i parlautor, que presenta el seu espectacle 'Lorca' a la Nau de Cultura de Valldoreix també aquest diumenge, a les 18 h. Un monòleg que es transforma en un viatge atmosfèric i intimista amb acords de guitarra i olor de tarongina, com li agrada explicar a l'autor, que utilitza com a fil conductor l'amistat del poeta andalús amb Salvador Dalí i la seva germana Anna Maria exposant la seva relació en dos viatges a Cadaqués sense oblidar la lluna, tan present en l'obra de Lorca, com a leitmotiv.

En la seva homilia Eduard Jener parla d'equipaments i promeses electorals i recorda els programes EPEC i PECCAT dels anys 2009 i 2010 on es tractava de la Sala Arboretum, esmentada aleshores com la possible Sala B del Teatre-Auditori, que ara sembla oblidada.