El 'Molta Comèdia' repassa la programació del Cicle de concerts a l'aire lliure a Can Monmany

Susana Herrada, Mònica Green i Gerard Claret passen pel programa de les arts escèniques de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Can Monmany / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

Imatge d'arxiu de Can Monmany / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

La vocal de Cultura en funcions de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, visita el 'Molta Comèdia' per parlar del 9è Cicle de concerts a l'aire lliure a Can Monmany, que comencen aquest dissabte amb la cantant i guitarrista Big Mama Montse, que celebra els seus 35 anys de carrera acompanyada aquí pel grup Captain's Brotherwood, oferint la seva música de blues. A continuació l'espai connecta telefònicament amb la cantant nord-americana Mònica Green, resident des de fa alguns anys a la Floresta, protagonista del segon concert del cicle, el dissabte 10 de juny, també amb una celebració del seus 30 anys de carrera i el seu Projecte Soul, un tribut als èxits més importants de soul, funky, so Motown i rithm and blues. En una tercera comunicació telefònica entrevista amb el violinista Gerard Claret, que presenta el tercer concert del dissabte 17 de juny amb el Trio Claret, ell mateix i els seus fills Sergi (viola) i Jordi (violoncel) que, amb la flautista santcugatenca Patrícia de No, oferiran un programa eclèctic amb música de Mozart, Mascagni, Mendelssohn i Txaikovski que es el fruit d'una col·laboració establerta ja fa uns quants anys.

ESCOLTA-HO

Aprofitant l'avinentesa Gerard Claret es felicitat pel guardó Paul Harris Fellow que el Club Rotary de Sant Cugat li entregarà properament en la seva qualitat, entre altres coses, de ser l'ambaixador nacional d'UNICEF a Andorra.

En la seva homilia Eduard Jener parla del concert del passat diumenge al Teatre-Auditori de l'Orquestra Simfònica del Vallès i l'Orfeó Català interpretant la 9a Simfonia de Beethoven i, sobretot, la coral 'Cant de joia' llegint el text que va escriure Joan Maragall a partir de l'original de Schiller, un cant a la germanor i a l'alegria de ser vius, que sembla que cada cop es fa més necessari repetir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.