Els productes ultraprocessats estan guanyant terreny als productes frescos?

La catedràtica en nutrició i bromatologia de la UB Maria Carmen Vidal Carou alerta al 'Connectats' que el consum de productes elaborats ha crescut


  • Comparteix:

Frites i verdures / Foto: ACN

Frites i verdures / Foto: ACN

Un estudi recent posa de manifest que l'excessiu consum d'ultraprocessats també afecta la salut mental. S'ha fet al Brasil durant 10 anys amb una mostra de 10.000 adults. El 'Connectats' ha preguntat a la catedràtica en nutrició i bromatologia i directora del Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona Maria Carmen Vidal Carou per aquests productes. L'experta ha recordat que continua sent vigent una 'alimentació com més variada millor' i posa l'accent en el fet que 'cada vegada consumim menys productes frescos per recórrer a productes elaborats'.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.