Negociacions, pactes i fronts d'esquerres, a la tertúlia política 'El Gall del Monestir'

La tinenta d'alcaldia de Cultura en funcions diu que no entén les queixes de la FMA perquè van triar conjuntament la nova ubicació


  • Comparteix:

Cristina Paraira (Junts), Aina Balada (ECP), Oriol Sánchez (CUP), Álvaro Benejam (PP), Esther Madrona (ERC), Albert Solé (Cugat Mèdia) i Marcos Rodríguez (Vox), a la tertúlia de dimecres / Foto: Cugat Mèdia

Cristina Paraira (Junts), Aina Balada (ECP), Oriol Sánchez (CUP), Álvaro Benejam (PP), Esther Madrona (ERC), Albert Solé (Cugat Mèdia) i Marcos Rodríguez (Vox), a la tertúlia de dimecres / Foto: Cugat Mèdia

A la tertúlia política de Cugat Mèdia 'El Gall del Monestir' d'aquest dimecres s'ha seguit analitzant els resultats electorals del 28 de maig, però sobretot s'ha focalitzat la conversa en les negociacions que ja s'han produït entre alguns partits, i en les que encara s'hauran de fer. Han participat en la tertúlia Cristina Paraira, regidora electa de Junts; Esther Madrona, regidora electa d'Esquerra i tinenta l'alcaldia de Cultura en funcions; Álvaro Benejam, regidor electe del PP; Oriol Sánchez, regidor electe de la CUP; Marcos Rodríguez, regidor electe de Vox; i Aina Balada, regidora electa d'En Comú Podem. El PSC no ha enviat cap representant aquest dimecres.

ESCOLTA-HO

La representant d'Esquerra, respecte a la possibilitat de pactar un govern conjunt amb Junts, ha dit que el partit buscarà la millor manera que no es faci marxa enrere amb les polítiques positives que el govern ha fet els últims quatre anys, que podria ser entrant de nou a l'Ajuntament o des de fora, tal com va explicar Cugat Mèdia aquest dilluns.

Paraira ha dit que encara no s'ha reunit amb la CUP i els comuns, però que ho farà. No ha dit res del PSC perquè no hi havia cap representant a la taula. I per la seva banda, Aina Balada, davant la predisposició d'ERC i CUP d'escoltar la proposta d'En Comú Podem de fer un front comú d'esquerres, ha dit que els trucaran també.

Discrepàncies amb la FMA

Al final del debat, Esther Madrona, preguntada per les queixes de les portaveus de la Festa Major Alternativa (FMA) pel canvi constant d'ubicació, s'ha mostrat sorpresa, ja que assegura que la zona escollida aquest any, el parc de Can Vernet, el van escollir conjuntament amb la FMA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.