Els espectacles 'Rita' i 'Un promenatge', al 'Molta Comèdia'

Eduard Jener entrevista els artistes Maria Vancells, Siscu Ruiz, Jaume Pla i Ignasi Roda per aquests dos espectacles que protagonitzen, respectivament


  • Comparteix:

Jaume Pla, Siscu Ruiz, Maria Vancells, Ignasi Roda i Eduard Jener durant el programa / Foto: Cugat Mèdia

Jaume Pla, Siscu Ruiz, Maria Vancells, Ignasi Roda i Eduard Jener durant el programa / Foto: Cugat Mèdia

L'actriu Maria Vancells i l'actor Siscu Ruiz de la Cia. 8uit de Teatre visiten el programa per parlar de 'Rita' l'obra de Marta Buchaca i dirigida per Mario Fernández, que es representarà al Teatre de Mira-sol aquest dissabte dia 25 de novembre a les 20 h i aquest diumenge 26 de novembre a les 19 h. Una història que presenta el dilema que genera en dos germans l'estat avançat de l'Alzheimer de la seva mare, Rita, i alhora una situació similar en aquest cas de la gossa del germà que, també, porta per nom Rita.

ESCOLTA-HO

També participen al Molta Comèdia l'actor Jaume Pla, considerat el més gran en actiu de Catalunya i el dramaturg i actor Ignasi Roda que interpreten, en companyia d'Anna Pou, el proper dissabte 25 de novembre a les 18.30 h i també el dissabte 2 de desembre a la mateixa hora al local de la Fundació Cabanas "Cal Gerrer", l'obra d'Anton Txèkhov "Un prometatge" que el mateix Pla havia estrenat l'any 1959 a Barcelona, traducció de Joan Oliver, on en clau irònica es presenta un típic cas de discussió ancestral de la propietat d'unes terres en l'acte de formalitzar el prometatge entre un pretendent maduret i hipocondríac i una dona considerada fadrina vella.

En la seva homilia Eduard Jener pregunta on són els amants de la música de la ciutat quan hi ha una oferta com les Cambres Singulars, concerts de música de cambra en espais inusuals com l'espai Àgora de l'Ajuntament amb preus molt assequibles, el darrer del passat diumenge, i la resposta és molt baixa fins a congregar menys de 30 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.