'L'Anell al dit' continua donant protagonisme als alumnes de català

Segon episodi de la temporada del pòdcast del Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès

Part de l'equip del segon capítol de la temporada de 'L'anell al dit'/Foto: Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès

Podcast

Publicat el 28/nov/23 per Josep Azemà

Catorze veus de diferents orígens (Argentina, Brasil, Colòmbia, Espanya, Itàlia, Moldàvia, Perú i Polònia) es fan sentir en el segon capítol de la nova temporada de 'L'Anell al Dit'. Són part de l'alumnat del nivell Intermedi 1 del Servei Local de Català de Sant Cugat que ha treballat de valent des del redactat del guió fins a la locució final d'aquest nou pòdcast.

Escolta-ho

Les veus que escoltareu en aquesta emissió corresponen als alumnes següents: M. Carme Murillo, Michele Gulinelli, Patricia Rubio, Fernanda Rodrigues, Juan Grajales, Oxana Gnatco, Domingo Giménez, Dominika Barska, Alfonso Godoy, Mary Ann Linares, Grazia Dato, Maria Sorrentino i Julia Morel. I ens parlaran d'unes quantes curiositats sobre la nostra llengua, ens recomanaran una cançó i un llibre, i ens explicaran la seva particular visió de l'aprenentatge del català. Poseu-vos els auriculars, relaxeu-vos i escolteu.

Escolta tots els capítols a www.cugat.cat i a Spotify