La literatura relacionada amb el món de la gastronomia pot ser una opció atractiva aquest Sant Jordi per als amants de la cuina, les tradicions culinàries i els sabors. Nacho Ballesta, director de l'agència de comunicació The Foodtellers, ha compartit al magazín 'Faves comptades' alguns dels títols a tenir en compte a l'hora de completar la nostra biblioteca personal. Des d'experiències personals com la que trobareu a 'Cremo' (Columna cat) de Maria Nicolau, a biografies com la que narra 'Collado: La maldición de una casa de comidas' (Colectivo Bruixista) fins a receptaris amb informació imprescindible com 'Pulpo' (Cinco Tintas) de Jean-Pierre Montanay o 'Sabores de Italia' (Cinco Tintas) de François-Régis Gaudry.
ESCOLTA-HO
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.