Ofelia Sala: 'Són uns dies molt intensos i a la vegada meravellosos'


  • Comparteix:

Helena Mora i Carles Miró aquest dimarts al 'Sant Cugat a fons'

Helena Mora i Carles Miró aquest dimarts al 'Sant Cugat a fons'

El curs de cant 'Ofelia Sala', que aquests dies s'està desenvolupant a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, posarà el punt final aquest dimecres amb un concert de cloenda. Carles Miró, director de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, Helena Mora, presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, i la mateixa Ofelia Sala, soprano i una de les professores encarregades de dirigir les classes, han explicat al 'Sant Cugat a fons' com s'arriba al final d'aquesta setmana de treball amb vuit alumnes.

ESCOLTA-HO

A més, Miró ha volgut aprofitar que era al programa per assegurar que el cost mitjà per alumne i any a l'Escola de Música i Conservatori Victòria dels Àngels és de 2.900 euros, tot responent a Martí Marín, director de l'Aula de So, que va assegurar al SAF la setmana passada que el preu era de 7.000 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.