Pere Soler / Foto: Localpres

Pere Soler / Foto: Localpres

  • Roger Cuartielles
  • | el 19/oct/18

Pere Soler concorrerÓ per segona vegada a l'alcaldia de Sant Cugat

L'assemblea del PSC ratifica la candidatura de Soler per unanimitat

El primer secretari del PSC i portaveu del grup municipal socialista, Pere Soler, ha estat ratificat aquest divendres com a alcaldable del partit a la ciutat de cara a les eleccions municipals del maig. Ho ha estat en una assemblea de l'agrupaciˇ que ha reunit una cinquantena de militants i que ha ratificat Soler per unanimitat desprÚs que el santcugatenc recollÝs fins la setmana passada un 75% d'avals de la militÓncia sent l'˙nica candidatura presentada.

Un suport que el socialista ha agra´t a la militÓncia, a la qual ha traslladat que 'no es tracta d'una candidatura de Soler, sinˇ del PSC'. Un projecte del qual s'ha mostrat segur que serÓ clau en la governabilitat de la ciutat.

Entre les grans lÝnies del projecte electoral, que presentarÓ en els propers mesos, Soler ha detallat que hi figuren temes com l'habitatge, l'ocupaciˇ i la mobilitat, aixÝ com vertebrar millor la ciutat i tots els seus barris i districtes.

Aquesta Ús la segona vegada que Soler es presenta com a alcaldable. A les ˙ltimes eleccions municipals, el PSC va aconseguir un regidor al consistori i es va quedar a 50 vots de repetir els resultats dels comicis anteriors.

Pere Soler

Estic molt satisfet perquŔ els companys m'han fet confianša, m'han traslladat el seu suport. Els he dit que treballarem conjuntament ja que no Ús una candidatura de Pere Soler, sinˇ del PSC. Segur que serem claus en la governabilitat de la ciutat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat