Francesc Cardoner / Foto: Cedida

Francesc Cardoner / Foto: Cedida

  • Anna González / Sílvia González
  • | el 27/oct/18

Francesc Cardoner vol tornar a ser president de l'EMD de Valldoreix

L'expresident de l'EMD de Valldoreix Francesc Cardoner es tornarà a presentar al càrrec amb la voluntat per posar-se de nou al capdavant del govern del territori. Cardoner ho fa en aquesta ocasió com a independent ja que segons diu, 'molta gent' li ha demanat que es presenti. En fer-ho amb una agrupació d'electors, Cardoner no podrà tenir vocalies. Tot i així, confia que amb diàleg podrà arribar a acords amb les altres formacions.

Cardoner va ser candidat de CiU a la presidència de l'EMD de Valldoreix, després d'haver assumit, el 2002, el càrrec durant un any en substitució de Miquel Paraira, i també es va postular, als darrers comicis, com a presidenciable d'una agrupació d'electors al marge dels partits polítics.

En aquella convocatòria electoral, Cardoner va quedar en quarta posició amb 335 vots amb la candidatura M'agrada Valldoreix. L'expresident de l'EMD no ha decidit el nom de la seva candidatura a l'espera de registrar, quan s'obri el període, l'agrupació d'electors.

Ara es torna a presentar perquè 'l'actual EMD prioritza les necessitats del partit de Sant Cugat a les de Valldoreix' i per posar l'administració del territori al servei de la ciutadania, amb un govern més proper i participatiu.

Francesc Cardoner

No és impossible. El diàleg ha d'existir. No has de tenir majoria absoluta per treballar per a la gent.



NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat