Benejam és regidor des de 2011 / Foto: Localpres

Benejam és regidor des de 2011 / Foto: Localpres

  • Sílvia González
  • | el 12/nov/18

Benejam presentarà candidatura per ser l'alcaldable del PP de Sant Cugat

És la primera vegada que el popular intenta optar a l'alcaldia

L'actual portaveu municipal i president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha avançat a Cugat.cat que presentarà candidatura per ser l'alcaldable de la formació als comicis municipals. Benejam, elegit recentment tresorer del PP Català, anuncia el seu primer intent a l'alcaldia a l'espera que la formació obri en breu el període per a la presentació de candidatures.

Benejam, que anava de número 2 als últims comicis, va convertir-se en portaveu del grup municipal després que el cap de llista, Jordi Carreras, renunciés a prendre possessió de l'acta de regidor després del resultats electorals. En la convocatòria de 2015, els populars van patir una desfeta i van passar de ser la segona formació del ple a esdevenir la setena i última amb un sol regidor.

Carreras renunciaria, quatre mesos després, a la presidència del partit, que va recaure en Benejam. El santcugatenc, regidor des de 2011, va revalidar la presidència del partit el 2017 per unanimitat. Ja llavors Benejam es marcava com a objectiu de la formació ampliar la presència al ple i de cara al 2019 la intenció és encara més ferma.

El santcugatenc ja ha desgranat els tres punts en què pivotarà la seva candidatura: la seguretat, perquè 'a Sant Cugat tenim un problema greu'; els problemes de manteniment de la via pública i assolir un Ajuntament 'que no estigui polititzat i que governi per a tothom'.

Benejam és llicenciat en dret, especialitzat en dret mercantil i concursal. Exerceix com advocat des de 2001, sent soci i director del seu despatx.

Álvaro Benejam

Han aparegut altres formacions que han entrat amb força. Hem de lluitar per recuperar els votants que vam perdre i ampliar el nostre ventall d'electors.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat