Álvaro Benejam es presenta a l'alcaldia per primera vegada / Foto: PP Sant Cugat

Álvaro Benejam es presenta a l'alcaldia per primera vegada / Foto: PP Sant Cugat

  • Sílvia González
  • | el 15/gen/19

Álvaro Benejam serà l'alcaldable del PP de Sant Cugat

El popular s'estrena com a candidat en la cursa electoral per a l'alcaldia

La direcció del Partit Popular de Catalunya (PPC) ha proclamat oficialment Álvaro Benejam aquest dilluns com alcaldable del partit per a les eleccions municipals. La de Benejam, única llista presentada, suposa el primer intent del popular per ser alcalde de Sant Cugat. La candidatura de Benejam es presentarà públicament el dimarts 22 de gener, a les vuit, en un acte a l'Hotel Sant Cugat amb el president del PPC, Alejandro Fernández.

Benejam va ser el número 2 de la candidatura de Jordi Carreras a les anteriors eleccions municipals. Quan Carreras va renunciar a l'acta de regidor arran de la desfeta electoral, Benejam va esdevenir portaveu del grup municipal. En la convocatòria electoral de 2015, els populars van passar de ser la segona formació del ple a ser l'última amb un sol regidor.

El santcugatenc també va substituir Carreras al capdavant del PP, presidència que va revalidar el 2017 per unanimitat. Regidor des de 2011, Benejam té 44 anys, està casat i té dos fills. És advocat, especialitzat en dret mercantil i concursal. Exerceix com advocat des de 2001, sent soci i director del seu despatx. És afiliat des del 2008 del PP i es va vincular a la formació com a militant 10 anys abans.

Álvaro Benejam

Aquell dia exposarem els cinc punts que formaran part de l'eix principal dels nostres punts de campanya.
NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat