Èric Gómez en una imatge d'arxiu / Foto: ERC

Èric Gómez en una imatge d'arxiu / Foto: ERC

  • Roger Cuartielles
  • | el 21/gen/19

Èric Gómez no formarà part de la llista electoral d'ERC-MES per a les municipals

Explica que la seva continuïtat ha generat divergències i que no vol ser 'un tap'

Èric Gómez no repetirà com a regidor d'ERC-MES al proper mandat. El republicà ha anunciat aquest dilluns en un comunicat que no formarà part de la llista electoral de cara a les municipals, on Gòmez hi va concórrer fa quatre anys com a número 3 d'ERC-MES i com a cap de la llista de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC).

Al comunicat, Gómez explica que, 'essent coneixedor de les dificultats manifestades per alguns dels membres' de la comissió electoral local davant la seva continuïtat, ha decidit no formar part de la candidatura. 'Mai he volgut esdevenir un tap que impedeixi la presència en un lloc de sortida del Jovent Republicà', rebla.

El republicà també subratlla que essent o no regidor seguirà treballant per a la ciutat i 'per l'alliberament social i nacional dels Països Catalans, la defensa dels drets civils i polítics, i la posada en llibertat de les persones preses i exiliades polítiques'.

Gómez, que no ha volgut fer declaracions públiques sobre els motius de la seva renúncia, ha explicat a Cugat.cat que a la propera assemblea de la coalició exposarà les raons de la seva renúncia.

Des d'aquest juny, Gómez és el cap de Relacions Institucionals del departament de Justícia de la Generalitat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat