Membres de Podem Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Membres de Podem Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

  • Roger Cuartielles
  • | el 24/gen/19

Primers passos de Podem Sant Cugat de cara a les municipals

El cercle local de Podem ha avalat la candidatura

El projecte electoral de Podem Sant Cugat de cara a les municipals de maig ja ha comenšat a caminar. El cercle local de la formaciˇ ha donat el seu aval aquest dijous a la candidatura capitanejada per Gabriel Jover en una assemblea a la Casa de Cultura que ha reunit prop d'una desena de persones. Expliquen que, un cop la candidatura passi per una altra validaciˇ interna i un procÚs de primÓries, comenšaran a conversar amb altres formacions d'esquerres per determinar si es presenten als comicis en coaliciˇ o en solitari. Una de les opcions, avancen, podria ser amb Sant Cugat en Com˙, tot i que no tanquen la porta a pactar amb altres formacions d'esquerres.

La candidatura tÚ fins dissabte per ser validada per una vintena d'inscrits al cercle local de Podem. Un cop avalada, s'iniciarÓ un procÚs de primÓries per decidir l'odre dels integrants que acompanyaran Jover. Un procÚs del 1 al 5 de febrer que un cop acabi els permetrÓ iniciar converses amb altres formacions.

Gabriel Jover

A Sant Cugat hi ha diferents forces de l'esquerra i parlarem amb tothom. Per˛, si que Ús cert que una formaciˇ amb qui comenšar a parlar seria el grup de Sant Cugat en Com˙.
NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat