Esther Salat en una imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

Esther Salat en una imatge d'arxiu / Foto: Lluís Llebot

  • S Morales / R Cuartielles
  • | el 25/gen/19

Esther Salat deixarà la política local quan acabi el mandat

La regidora d'Educació es dedicarà 'amb més empenta' a la docència universitària

La regidora d'Educació, Universitat, Família i Recursos Humans, Esther Salat, dirà adéu a la política local quan acabi el mandat. En un comunicat explica que la decisió arriba després d'una 'intensa reflexió' i que ara reprendrà 'amb més empenta' la tasca com a docent a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que obrirà 'nous horitzons en l'àmbit tècnic', que ha hagut de mantenir en espera durant aquests anys, assegura. Segons ha pogut saber Cugat.cat, la regidora ja ha comunicat a l'alcaldessa, Carmela Fortuny, la decisió de no formar part de la llista electoral per a les municipals del maig.

Salat es mostra satisfeta per haver 'pogut assolir amb escreix els objectius plantejats' durant la seva tasca com a regidora i destaca 'els orientats a la millora educativa' de Sant Cugat i a 'assentar les bases per a la innovació i el canvi educatiu' perquè la ciutat sigui 'un referent de qualitat'. 'He tingut el privilegi de treballar amb rigor, passió, professionalitat, il·lusió i visió de futur pel més valuós que té una ciutat: els infants i els joves', explica la titular d'Educació.

La regidora també posa en valor la tasca dels tècnics i equips administratius, als quals atribueix 'una gran vàlua i puntal del nostre ajuntament, no sempre reconeguts'.

En declaracions a Cugat.cat, l'actual regidora ha explicat que, tot i que la vida política li ha donat 'grans oportunitats, coneixements i experiències', sempre ha tingut clar que volia tornar a la seva carrera professional com a docent i com a tècnica municipal. 'Quan vaig sortir com a regidora va ser una gran sorpresa que vaig encarar amb molta il·lusió, però que també em va obligar a deixar la meva carrera professional, que sempre he volgut reemprendre', ha dit.

Més de deu anys a l'equip de govern
Salat va assumir la regidoria d'Educació el 2007, amb Lluís Recoder com a alcalde. Tant les alcaldesses Mercè Conesa com Carmela Fortuny han mantingut la confiança en ella per ocupar aquesta cartera. De fet, al comunicat dedica 'un profund agraïment' als tres batlles, de qui ha 'après moltíssim a nivell professional i personal' i amb qui sempre l''unirà una gran estima i reconeixement'. També fa una menció a tots els companys de l'equip de govern, 'en especial a les meves companyes i amigues regidores'. 'Que en aquest camí elles apareguessin ha estat un autèntic regal', clou.




Esther Salat

La política em va fer deixar aturada una part de la meva vida que també havia encarat amb molta il·lusió i sempre he tingut molt clar que volia remprendre la meva carrera professional i que no volia deixar passar molt de temps.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat