D'esquerra a dreta, Noelia Bail, Gabriel Jover i David Clarà / Foto: Mario de la Mano

D'esquerra a dreta, Noelia Bail, Gabriel Jover i David Clarà / Foto: Mario de la Mano

  • Eva Garrido
  • | el 11/feb/19

Podem es presenta a les municipals amb Gabriel Jover com a alcaldable

La formació decidirà en el futur si concorre en solitari o amb altres forces d'esquerra

Gabriel Jover serà qui encapçalarà la llista de Podem a Sant Cugat després d'un procés de primàries, que ha ratificat l'única candidatura presentada. Així, Jover ha estat elegit amb 20 vots a favor i cinc en blanc. El candidat no descarta 'obrir converses amb altres forces d'esquerra' per concórrer en una mateixa llista a les eleccions i en cas de no aconseguir-ho, anar en solitari. Aquesta serà la primera incursió de la formació en els comicis locals.

La llista de Gabriel Jover la conformen Cecilia Marisa Kuguel (2), Julio Carmona (3), Mercedes Bustamante (4), Mario Andrés De La Mano (5) i Jean-Christophe Martin (6). Jover s'ha mostrat 'obert' a parlar amb les forces 'germanes' per poder arribar a acords que facilitin l'entrada de les esquerres al consistori.

La candidatura de Jover es va presentar aquest dissabte a Sant Cugat amb la presència de la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, i el secretari de municipalisme i regidor de l'Ajuntament de Barberà, David Clarà.

Gabriel Jover

El que volem és que els grups d'esquerra entrin a l'Ajuntament. Per fer-ho, iniciarem converses amb els Comuns, Esquerra Republicana o la CUP per sumar d'una manera o una altra.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat