D'esquerra a dreta, Noelia Bail, Gabriel Jover i David ClarÓ / Foto: Mario de la Mano

D'esquerra a dreta, Noelia Bail, Gabriel Jover i David ClarÓ / Foto: Mario de la Mano

  • Eva Garrido
  • | el 11/feb/19

Podem es presenta a les municipals amb Gabriel Jover com a alcaldable

La formaciˇ decidirÓ en el futur si concorre en solitari o amb altres forces d'esquerra

Gabriel Jover serÓ qui encapšalarÓ la llista de Podem a Sant Cugat desprÚs d'un procÚs de primÓries, que ha ratificat l'˙nica candidatura presentada. AixÝ, Jover ha estat elegit amb 20 vots a favor i cinc en blanc. El candidat no descarta 'obrir converses amb altres forces d'esquerra' per concˇrrer en una mateixa llista a les eleccions i en cas de no aconseguir-ho, anar en solitari. Aquesta serÓ la primera incursiˇ de la formaciˇ en els comicis locals.

La llista de Gabriel Jover la conformen Cecilia Marisa Kuguel (2), Julio Carmona (3), Mercedes Bustamante (4), Mario AndrÚs De La Mano (5) i Jean-Christophe Martin (6). Jover s'ha mostrat 'obert' a parlar amb les forces 'germanes' per poder arribar a acords que facilitin l'entrada de les esquerres al consistori.

La candidatura de Jover es va presentar aquest dissabte a Sant Cugat amb la presŔncia de la secretÓria general de Podem Catalunya, Noelia Bail, i el secretari de municipalisme i regidor de l'Ajuntament de BarberÓ, David ClarÓ.

Gabriel Jover

El que volem Ús que els grups d'esquerra entrin a l'Ajuntament. Per fer-ho, iniciarem converses amb els Comuns, Esquerra Republicana o la CUP per sumar d'una manera o una altra.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat