Recasens, al centre, amb altres candidats i impulsors de Primàries Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

Recasens, al centre, amb altres candidats i impulsors de Primàries Sant Cugat / Foto: Cugat.cat

  • Sergio Morales
  • | el 23/feb/19

L'extinent d'alcalde Joan Recasens, candidat a l'alcaldia per Primàries Sant Cugat

La seva candidatura ha aconseguit més de la meitat dels vots emesos

L'extinent d'alcalde Joan Recasens té la intenció de tornar al ple de Sant Cugat. Ho intentarà com a candidat de Primàries Sant Cugat, que l'ha elegit aquest dissabte com a alcaldable de la formació. Membre de Demòcrates de Catalunya, Recasens ha aconseguit el suport del 50,4% dels 242 participants a la votació. Estaven cridades a la consulta, de forma presencial o telemàtica, 915 persones.

A partir d'ara, Primàries Sant Cugat ha d'elaborar el programa electoral i llista amb la que concorreran a les eleccions municipals del maig. Recasens ha lamentat que finalment la candidatura sigui en solitari i que no hagi pogut aplegar tot el bloc independentista de la ciutat, amb Junts per Catalunya, ERC-MES i la CUP-PC. 'Ells no ho van creure oportú i em sap greu, però ens debem als nostres electors', ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Recasens ha destacat la naturalesa de confluència de Primàries Sant Cugat. 'Som una sèrie de persones de procedències i sensibilitats diferents i aportem conjuntament una gran proposta', que s'haurà de materialitzar amb un programa que es farà amb la col·laboració dels electors. 'Obrim les portes a tothom' per fer-hi aportacions, ha explicat.

Preguntat sobre la possibilitat de tornar al ple, Recasens ha admès tenir-ne ganes, però ha subratllat que es tracta d'una feina col·lectiva.

Dimecres passat la formació va triar el seu presidenciable per Valldoreix. Serà l'expresident de l'EMD Francesc Cardoner.

Joan Recasens

Hem confluït una sèrie de persones amb procedències i sensibilitats diferens que fem una gran proposta. Els electors ens hauran d'ajudar a fer el programa electoral.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat