Carmela Fortuny dˇna suport a Puig / Foto: Twitter Junts per Sant Cugat

Carmela Fortuny dˇna suport a Puig / Foto: Twitter Junts per Sant Cugat

  • Sergio Morales
  • | el 28/feb/19

Josep Puig, de nou presidenciable per a l'EMD de Valldoreix

Es presentarÓ amb Junts per Sant Cugat Valldoreix

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, tornarÓ a ser presidenciable en les eleccions de Valldoreix, ara sota les sigles de Junts per Sant Cugat Valldoreix i de nou com a independent. L'alcaldable de la plataforma a Sant Cugat, l'alcaldessa Carmela Fortuny, participarÓ a l'acte de presentaciˇ de Puig, que tindrÓ lloc dimarts que ve a dos quarts de vuit del vespre al Club Esportiu Valldoreix.

SerÓ la quarta vegada que Puig Ús presidenciable per l'entitat municipal. El 2007, s'estrenava en la vida polÝtica sent vocal independent per CiU en representaciˇ de l'entitat ve´nal Actuem per Valldoreix. Amb Montserrat Turu com a presidenta, va assolir un pacte de govern grÓcies a la majoria de la federaciˇ nacionalista.

Al 2011, guanyava les eleccions i es convertia en president de l'EMD, cÓrrec que va revalidar el 2015. En aquelles eleccions va aconseguir el 32,91% dels vots (1.113 sufragis), 18 punts percentuals menys que als comicis de 2011.

Puig governa actualment l'EMD representant el PDeCAT-Actuem. El valldoreixenc es va reincorporar al cÓrrec fa tres mesos desprÚs d'un any de baixa per malaltia. En aquest retorn, que va facilitar l'aprovaciˇ dels pressupostos, Puig ja va reconŔixer que li agradaria tornar-se a presentar com a candidat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat