Membres de MES i ERC, amb l'alcaldable Ingla, al mig / Foto: Cugat.cat

Membres de MES i ERC, amb l'alcaldable Ingla, al mig / Foto: Cugat.cat

  • Sílvia González
  • | el 4/mar/19

ERC i MES renoven acord en la tercera cursa electoral d'Ingla

ERC encara no ha decidit qui serà el substitut de Villaseñor com a número dos

'Era lògic, no ha estat cap sorpresa' és el que ha dit el coordinador de MES, Ferran Villaseñor, quan ha signat, aquest dilluns, l'acord electoral amb ERC que els permetrà de nou anar junts a les municipals de maig. Amb un 'estem contents' ha rubricat, de la seva banda, el president d'ERC, Oriol Cisteró, el balanç d'aquests quatre anys de coalició que va traduir-se en tres regidors a l'Ajuntament. Les dues formacions no han concretat cap més nom de la llista en la presentació de l'acord, que estableix el funcionament intern de la coalició.

Més enllà de l'alcaldable, una Mireia Ingla que intentarà per tercera vegada guanyar les eleccions, només es coneix que l'exconseller a presó Raül Romeva, tancarà la candidatura. 'Serà molt diversa, molt transversal i molt de ciutat' ha apuntat Ingla, que ha manifestat sentir-se honorada 'd'encapçalar de nou la coalició, en què l'entesa ha estat excel·lent'.

A preguntes dels periodistes, les formacions han apuntat que els noms de la llista no estan decidits, ni tan sols el número dos que substituirà Villaseñor, que ja va anunciar que s'acomiadava de la vida pública política. L'alcaldable ha remarcat que el comitè electoral d'ERC proposa la llista, que després ha de ser validada per les assemblees de la formació i MES.

Villaseñor i Ingla

Ens acosta a una candidatura de ciutat del centre-esquerra que considerem que és la que pot millorar la situació de Sant Cugat / Ens ho han posat fàcil per sempre entendre'ns en tot moment i tenir una estratègia comuna.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat