El partit organitzarà les trobades a la seva seu / Foto: PSC

El partit organitzarà les trobades a la seva seu / Foto: PSC

  • Roger Cuartielles
  • | el 5/mar/19

El PSC posa fil a l'agulla a l'elaboració del programa electoral amb trobades ciutadanes

El PSC de Sant Cugat vol incloure propostes ciutadanes al seu programa electoral. Per fer-ho organitza des d'aquest dilluns i fins divendres de la setmana vinent diferents trobades participatives per tractar qüestions que preocupin la ciutadania com la seguretat, el civisme i les pensions. També aborda temes com el sensellarisme, l'ocupació i el medi ambient. Les sessions són a les set de la tarda a la seu del partit, al carrer de Francesc Moragas 1-3 entresol 4a.

La responsable de programa del PSC, Elena Vila, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una acció que porta per títol 'Compromís amb les Persones, Compromís amb la Ciutat' i que vol 'recollir les preocupacions de la ciutadania'. En aquest sentit, ha detallat que el partit inclourà al programa electoral totes aquelles propostes que sorgeixin de les trobades, que siguin 'factibles' i dins dels 'valors que promou el PSC'.

En cas de no poder assistir a les reunions, Vila ha explicat que la ciutadania que ho desitgi pot enviar les seves propostes al correu electrònic de la formació: santcugat@socialistes.cat. 'Volíem defugir del programa electoral tradicional', ha argumentat Vila.

Elena Vila

Propostes que siguin coherents, viables i que estiguin dins dels valors que regeixen el nostre partit. Volem fer un programa electoral real, sense grans propostes electoralistes.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat