Duch ja va formar part de les llistes de la coalició a les eleccions del 2015 / Foto: Cedida

Duch ja va formar part de les llistes de la coalició a les eleccions del 2015 / Foto: Cedida

  • Roger Cuartielles
  • | el 12/mar/19

L'expresident del Club Muntanyenc Francesc Duch, segon a la llista d'ERC-MES

Duch acompanyarà Mireia Ingla als comicis de maig

L'arquitecte i expresident del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), Francesc Duch, serà el número 2 a la llista d'ERC-MES a les eleccions muncipals. Així ho ha donat a conèixer el partit aquest dimarts, en què ha explicat que la proposta de Duch per acompanyar Mireia Ingla al capdavant de la candidatura respon a la voluntat de confegir una llista 'de persones de la societat civil que coneguin la ciutat'. Duch, que actualment és militant d'ERC, ja va figurar a les llistes de la coalició a les darreres eleccions municipals com a número 9, però llavors ho va fer com a candidat independent.

En declaracions a Cugat.cat, Duch ha explicat que la proposta li va arribar de la mà d'Ingla fa unes setmanes i que li va fer molta 'il·lusió'. 'Tinc moltes ganes d'aportar el meu granet de sorra al projecte', ha destacat l'arquitecte, que també ha apuntat que l'habitatge serà un dels punts forts del programa electoral.

Duch va ser president del Club Muntanyenc del 2004 al 2008. A banda d'ocupar aquest càrrec, també va ser monitor, membre de la junta directiva i coordinador de la secció d'Excursionisme de l'entitat.

Llicenciat en Arquitectura per l'ETSAV, actualment treballa al Servei d'Intervenció en l'Edificació de l'Ajuntament. També està vinculat al grup de treball sobre Mobilitat i Habitatge del consell de barri de la Floresta, on viu actualment.

La proposta de Duch com a número 2 a la llista d'ERC-MES, així com la resta de la candidatura, haurà de ser ratificada per l'assemblea local d'ERC en les properes setmanes. De moment, de la llista d'ERC-MES es coneix que Raül Romeva tancarà la candiatura i que Alba Gordó serà la número 4.

Francesc Duch

Fa unes setmanes la Mireia m'ho va proposar i estic molt il·lusionat. Tinc moltes ganes d'aportar el meu granet de sorra al projecte.


Mireia Ingla

Volem que la llista la conformin persones que han treballat i viscut la ciutat, que la coneixen i que vinguin del món associatiu. També volem que siguin persones que estan disposades a assumir responsabilitats de govern, pequè esperem liderar la ciutat a partir del 26 de maig.










NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat