• Roger Cuartielles
  • | el 20/mar/19

Junts per Sant Cugat escalfa motors per al 26-M amb un local de campanya

Aclareixen que no es tracta d'un nou espai del PDeCAT a la ciutat

Junts per Sant Cugat ja s'ha començat a preparar per a les eleccions i aquest dimarts ha inaugurat un local al carrer de Valldoreix per centralitzar la campanya electoral. L'alcaldable, Carmela Fortuny, ha explicat que la nova ubicació vol ser 'un punt de trobada cèntric per apropar el projecte a la ciutat' de cara al 26 de maig, així com un espai per 'convèncer els que encara no ho estan'. Fortuny també ha fet saber que la intenció és que, una vegada acabats els comicis, la plataforma deixi el local i es reuneixi en altres espais.

La inauguració ha tingut una seixantena de persones. Entre els assistents, el candidat de Junts per Sant Cugat Valldoreix, Josep Puig, així com el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Fortuny ha agraït als presents la seva assistència i la implicació de persones com el director de campanya, Robert Navarro, i de membres de la plataforma com David Miralles.

PDeCAT sense local
L'acte també ha comptat amb el president del PDeCAT al municipi i membre de la llista de Junts per Sant Cugat, Eloi Rovira. Ha aclarit que el nou local és exclusivament de la candidatura de Junts per Sant Cugat.

Després que el PDeCAT tanqués l'espai que tenia al carrer de la Plana de l'Hospital fa uns mesos, Rovira ha explicat que el partit ara es troba sense seu i que es reuneix en espais com la Casa de Cultura. 'Una vegada passin les eleccions i en funció de com es configuri tot a àmbit nacional ja veurem què fem', ha dit.

Carmela Fortuny

Desitjo fermament continuar sent alcaldessa. Amb aquest local volem proximitat i que la gent aporti les seves idees.


Eloi Rovira

Si la gent vol trobar-nos pot fer-ho a les xarxes. En funció de l'activitat que tinguem decidirem si ens fa falta un local o no.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat