Aldo Ciprian al ple / Foto: Localpres

Aldo Ciprian al ple / Foto: Localpres

  • Sergio Morales
  • | el 4/abr/19

Aldo Ciprian tornarà a ser alcaldable per Cs

La formació taronja vol ser determinant per propiciar 'la regeneració i el canvi polític' a Sant Cugat

El portaveu del grup municipal de Cs, Aldo Ciprian, tornarà a ser l'alcaldable de la formació de cara als comicis del 26 de maig. Així, la direcció nacional del partit renova la confiança en Ciprian, que ja va ser cap de llista a les eleccions de 2015. La formació taronja encara la cita electoral amb la intenció de propiciar 'una regeneració i un canvi polític' a Sant Cugat que seria possible, asseguren, si es referma el suport que va rebre a la ciutat a les darreres eleccions catalanes i que va situar el partit com la segona força més votada, amb 11.966 vots.

Es tracta d'un suport que Ciprian vol enxamplar gràcies al vot dels 'milers de ciutadans comunitaris amb dret a vot a les municipals que viuen a Sant Cugat' i amb qui comparteixen 'un projecte comú que es diu Europa, els Estats Units d'Europa'.

La candidatura treballarà sobre tres eixos per seduir l'electorat: millora de la seguretat a la ciutat, canvis 'raonables' en la mobilitat i una millora en el manteniment dels carrers.

Sobre qui l'acompanyarà a la llista, Ciprian assegura que Cs tindrà el suport 'd''un equip experimentat, dinàmic i molt implicat amb el compromís de regeneració política', però no ha donat noms. El que sí ha concretat és que seran persones provinents del món privat, allunyats de les institucions, 'que poden donar al volta als defectes de l'administració de la nostra ciutat'.

Aldo Ciprian

Treballarem tres eixos: la seguretat, la mobilitat i el manteniment.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat