Sergio Blázquez és regidor a l'Ajuntament des de 2015 / Foto: Cs

Sergio Blázquez és regidor a l'Ajuntament des de 2015 / Foto: Cs

  • Martí González
  • | el 8/abr/19

Sergio Blázquez, candidat de Cs a la presidència de l'EMD de Valldoreix

L'actual regidor taronja a l'Ajuntament centra el programa en la seguretat, el manteniment i la construcció d'un centre de dia

Cs escull Sergio Blázquez, actual regidor del partit taronja a l'Ajuntament, com a candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix per a les eleccions municipals del 26 de maig. El candidat aposta per una 'regeneració' a l'ens i a 'trencar amb la majoria del PDeCAT i de Josep Puig'.

Blázquez confia a disputar la presidència de l'EMD a l'actual partit de govern i comptar amb més representació, ja que actualment Cs té una vocal. El candidat ha explicat a Cugat.cat els tres grans eixos del seu programa per al territori, que se centren en la seguretat i en l'increment d'agents de la Policia Local, en el manteniment de carrers i la construcció de més equipaments, en especial un centre de dia per a la gent gran.

Sergio Blázquez
Sergio Blázquez és economista de formació i ha treballat en l'àmbit comercial i el de serveis bancaris. Des del maig de 2015 és regidor del grup municipal de Cs a l'Ajuntament de Sant Cugat.

Sergio Blázquez

Mirant els darrers resultats, sobretot a les autonòmiques, esperem a les municipals disputar la presidència i tenir més representació. I sobretot trencar amb la majoria del PDeCAT i del senyor Puig.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat