Frances Cardoner amb Joan Recasens / Foto: Cugat.cat

Frances Cardoner amb Joan Recasens / Foto: Cugat.cat

  • Anna González
  • | el 16/abr/19

Primàries cessa el seu presidenciable a l'EMD de Valldoreix i en nomena un de nou

L'agrupació ho justifica per les negociacions del candidat amb el PSC

Sant Cugat per la Independència - Primàries Catalunya ha cessat el candidat a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Francesc Cardoner. El motiu, diu l'agrupació en un comunicat, és la decisió del fins ara presidenciable d'arribar a acords preelectorals amb el PSC al territori. Com a substitut, Primàries ha decidit nomenar David Sempere, tot i que totes dues decisions han de ser ratificades per l'assemblea d'electors.

En el mateix comunicat, Primàries recorda que tots els candidats de la llista electoral signen el Segell Republicà, que en els seus apartats inclou la vigència de l'exercici del dret a l'autodeterminació de l'1-O. En aquest sentit, l'agrupació considera que les tesis del PSC, al qual qualifica de corresponsable de l'aplicació del 155, són contràries a aquest Segell Republicà. És per això que veuen en les negociacions amb els socialistes un incompliment d'aquest compromís.

Així, ha estat el comitè electoral de Sant Cugat qui ha pres la decisió de cessar Cardoner. Una decisió que ha estat ratificada per la restat de candidats elegits i que també haurà de tenir el vistiplau de l'assemblea d'electors. L'alcaldable de Primàries, Joan Recasens, ha remarcat que la formació és 'absolutament contundent' amb algú que planteja pactar amb el Partit Socialista, a qui considera 'un dels corresponsables de l'aplicació del 155 i del que va passar l'1 d'octubre'.

Joan Recasens

Quan algú planteja pactar amb el PSC, que és un corresponsable del 155 i del que va passar l'1 d'octubre, nosaltres som absolutament contundents.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat