Dimitri Defranc és l'alcaldable de Proposem / Foto: Cugat.cat i Localpres

Dimitri Defranc és l'alcaldable de Proposem / Foto: Cugat.cat i Localpres

  • Redacció
  • | el 7/mai/19

Dimitri Defranc, de Proposem, aquest dimecres a la primera entrevista electoral de Cugat.cat

El cicle d'entrevistes electorals de cara a les eleccions municipals del 26 de maig arrenca aquest dimecres amb el candidat de Proposem per les minories (Proponemos XM) i actual regidor no adscrit, Dimitri Defranc. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir d'un quart de deu del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

Proposem es presenta com una nova plataforma 'ecologista, animalista i defensora dels drets humans' fundada a la ciutat que es presentarà als comicis amb l'objectiu de 'posar tots els éssers vius al centre' i amb propostes com la creació d'una regidoria d'Ecologia i Benestar Animal. També demanen que es protegeixi la flora i la fauna locals 'de manera científica'.

Defranc anirà acompanyat a la llista per Jordi Company, Souad Karmoun i May Domínguez.

Aquesta no serà la primera vegada que Defranc participarà d'una llista electoral. A les últimes eleccions municipals va concórrer com a número 4 de la coalició CUP-PC en qualitat de membre de Procés Constituent (PC). Una formació que va deixar un any més tard arran de la petició de renúncia que li va fer la comissió d'organització del partit per 'les divergències significatives en el projecte polític'.

Tot i deixar la formació, però, Defranc no va renunciar a l'acta de regidor 'per mantenir el compromís amb la ciutadania' i va quedar al consistori com a regidor no adscrit. Una decisió que va decebre tant la CUP com PC, que van definir la decisió com una 'usurpació'.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat