Fortuny i Puigdemont, aquest dilluns / Foto: Junts per Sant Cugat

Fortuny i Puigdemont, aquest dilluns / Foto: Junts per Sant Cugat

  • Sílvia González / Acn
  • | el 6/mai/19

Puigdemont situa Junts per Sant Cugat com l'única garantia per millorar la ciutat

Una delegació de Junts per Sant Cugat ha anat i tornat de Waterloo aquest dilluns

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, considera que Junts per Sant Cugat és l'únic partit que pot garantir 'la preservació i millora del model de ciutat dels últims 30 anys'. Això ha destacat el president i cap de llista de Junts per Catalunya a les europees aquest dilluns amb motiu de la visita a Waterloo de l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, acompanyada de membres de la seva llista i el presidenciable a Valldoreix, Josep Puig. Puigdemont ha aprofitat per llançar una pregunta als santcugatencs: 'Voleu una victòria de poble o de partit?', en referència als 19 independents que figuren a la llista de l'actual alcaldessa.

L'expresident del govern també ha afirmat que l'alternativa a un govern de Junts per Sant Cugat serà 'inevitablement' una ciutat governada per ERC-MES i la CUP-PC. Puigdemont ha apuntat que Sant Cugat és un exemple 'd'un govern que governa per a tothom, per a les persones, defensant els drets fonamentals i els santcugatencs s'hi senten molt representats'. També ha exposat que la llista de Fortuny és una candidatura on poden veure's reflectits els santcugatencs i que Junts per Sant Cugat té l'aval 'de la feina feta'.

Fortuny ha donat a conèixer la visita a través de les xarxes socials, on ha agraït Puigdemont el seu lideratge 'inqüestionable'. La cap de llista de Junts ha fet el viatge amb el presidenciable de Valldoreix, Josep Puig, i amb bona part dels membres de la seva llista, entre ells Josep Lluís Lliberia, Josep Maria Vallès i el president del PDeCAT de Sant Cugat, Eloi Rovira.

La trobada ha coincidit amb el dictamen dels jutjats contenciós-administratiu 2, 9 i 21 de Madrid que han dictaminat aquest dilluns finalment que Puigdemont i els exconsellers Toni Comín i Clara Ponsatí es poden presentar a les eleccions europees del 26 de maig. Una decisió marcada pel criteri expressat aquest diumenge pel Tribunal Suprem (TS) i per la línia argumental de la Fiscalia que, en el seus escrits de diumenge i de divendres, donaven la raó a la defensa i asseguraven que el veto imposat per la Junta Electoral Central (JEC) vulnerava els drets fonamentals de tots tres. Els jutjats deixen sense efecte ara aquella decisió de la JEC i estableixen en una sentència idèntica que els seus noms es podran inscriure a les paperetes de Lliures per Europa (Junts).


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat