El mitjà ha organitzat debats electorals als diferents territoris del municipi / Foto: Cugat.cat

El mitjà ha organitzat debats electorals als diferents territoris del municipi / Foto: Cugat.cat

  • Redacció
  • | el 9/mai/19

Cugat.cat fa de pont entre ciutadans i polítics en diferents debats preelectorals

Cugat.cat publica cinc debats preelectorals gravats a diferents punts del territori de Sant Cugat. El mitjà públic multimèdia ha trepitjat la Floresta, Valldoreix, les Planes, Mira-sol i el centre de Sant Cugat per conèixer les inquietuds ciutadanes i traslladar-les als grups polítics que es presenten a les eleccions municipals. En els debats, moderats per Sílvia González, els ciutadans han pogut prendre la paraula i preguntar als polítics qüestions sobre la seguretat, l'habitatge, els serveis urbans i l'estat dels equipaments. Els partits polítics que han participat als debats són Junts per Sant Cugat, la CUP-PC, Cs, ERC-MES, Sant Cugat en Comú, el PSC i el PP.

Els debats sobre cada territori s'han enregistrat a espais neuràlgics de cada zona, com el Casal Torreblanca al centre, el Club Esportiu Valldoreix, el Teatre de Mira-sol, el Casino de la Floresta i el Casal de les Planes. Tots ells han comptat amb representants de diferents entitats, així com de ciutadans que a títol personal han volgut acostar les seves inquietuds als polítics.

La realització dels debats ha anat a càrrec de Paul Bradley, amb producció de Mariona Coiduras i Joan Miquel Fernández i Mar Castro a la coordinació, sota la direcció de Mònica Lablanca. Els espais han reunit un total de 37 intervencions ciutadanes i han reunit d'assistència d'uns 150 santcugatencs.

Clica aquí per veure tots els debats.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat