• Roger Cuartielles
  • | el 9/mai/19

Més agents policials i 'revisar' l'ajuntament, les receptes de Cs per a l'alcaldia

Ciprian creu que l'equip de govern ha creat una 'ciutat insegura'

Incrementar els efectius policials al municipi és la principal proposta de Cs de cara a les eleccions del 26 de maig. Si governen, es comprometen a 'augmentar els efectius del cos fins a les 120 unitats'. També es plantegen 'revisar' les partides pressupostàries de l'ajuntament i millorar les relacions entre l'administració i la ciutadania. 'El govern ha deixat de banda els ciutadans i ha fet un municipi insegur', ha apuntat el seu alcaldable Aldo Ciprian aquest dijous en un acte de presentació de la seva candidatura a l'Hotel Sant Cugat, que també ha comptat amb l'eurodiputat Javier Nart i la regidora de Cs a Barcelona Carina Mejías.

Davant d'una vuitantena de persones, Ciprian ha criticat les polítiques de l'equip de govern i també ha llançat dards cap a formacions com el PP, ERC-MES i el PSC. Els ha acusat d'haver estat còmplices de les polítiques del PDeCAT-Demòcrates i de 'no haver fet res' davant de casos de corrupció com el cas Petrum o el cas del 3%, que han dit que han esquitxat la ciutat. De fet, Ciprian ha erigit la formació taronja com un paladí de la transparència i del 'bon govern'.

'Durant aquests primers quatre anys al consistori hem aconseguit remoure totes aquestes qüestions', ha defensat el cap de llista, que també ha dit que potser per això no tenen gaires 'amics' a l'ajuntament. També ha lamentat que des de l'ajuntament s'hagi fomentat la 'tensió' amb pancartes, llaços grocs i banderes, a més de potenciar el 'clientelisme' amb associacions i entitats.

Ciprian ha estat flanquejat per l'eurodiputat taronja Javier Nart, que aprofitant el Dia d'Europa ha centrat el seu discurs a lloar el projecte europeu i la pau aconseguida amb la creació de la Unió Europea. A banda de Nart i de Mejías, l'acte també ha comptat amb membres de la plana major del partit a àmbit local i nacional com el fins ara vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra, i els membres locals del partit Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez, entre d'altres.

Aldo Ciprian

Volem augmentar les unitats de la policia local fins les 120. Actualment n'hi ha 86.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat