• Sergio Morales
  • | el 12/mai/19

El PP es reivindica com 'l'única alternativa en projecte de ciutat' de cara al 26-M

El president dels populars a Catalunya, Alejandro Fernández, ha visitat Sant Cugat aquest diumenge

El president del PP Català, Alejandro Fernández, lloa la figura de l'alcaldable a Sant Cugat, Álvaro Benejam: 'És una persona amb una extraordinària formació, propera, que coneix perfectament l'Ajuntament'. Amb aquesta carta de presentació, els populars veuen la seva candidatura de cara al 26-M com 'l'única alternativa en projecte de ciutat'. 'Les nostres propostes per a Sant Cugat no estan polititzades, es fan perquè siguin bones per a la ciutadania', ha explicat Benejam.

Fernández i Benejam, juntament amb la candidata a la presidència de l'EMD de Valldoreix, Marta Salvador, han ofert aquest diumenge un contacte amb els mitjans de comunicació a la plaça de l'Om. El president del PP ha aprofitat la trobada per mostrar el seu optimisme per revertir la davallada de vots que va patir el seu partit a les eleccions generals del 28 d'abril. 'Molta gent que va exercir un vot de càstig està tornat al PP perquè és conscient que dividir el vot de centre dreta no va ser una bona idea', ha reflexionat en referència a la divisió de suports entre populars, Cs i VOX. 'Això va beneficiar l'esquerra i els nacionalismes', ha sentenciat.

Crítiques a l'alcaldessa
L'alcaldable Benejam ha acusat l'alcaldessa i alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, de 'vulnerar els drets de la resta de forces polítiques' que concorren a les municipals i creu que la campanya 'no s'està desenvolupant de forma neta'. Ho ha dit en referència a la presentació aquest dimarts que es va fer per part de l'Ajuntament d'un robot policial de patrullatge. De fet, els populars van intentar aturar aquest acte amb la presentació dimecres d'un recurs a la Junta Electoral de Zona, que ha donat la raó als populars.

Ara bé, la resolució d'aquest òrgan va arribar després que se celebrés l'acte de celebració. El text de la Junta Electoral insta l'alcaldessa a què 's'abstingui de realitzar qualsevol acte que vulneri el precepte de la LOREG, en concret el que fa referència a 'realitzar qualsevol acte d'inauguració d'obres i serveis públics'. La resolució també adverteix que un incompliment en aquest sentit comportaria sancions econòmiques d'entre 300 i 3.000 euros.

Álvaro Benejam

Podem ser decisius en qüestions de ciutat, no fem propostes polititzades. Volem governar per a tothom.


Alejandro Fernández

Molta gent que va exercir un vot de càstig està tornat al PP, conscient que dividir el vot de centre-dreta no va ser una bona idea.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat