Els caps de llista del PSC per les eleccions / Foto: Cugat.cat

Els caps de llista del PSC per les eleccions / Foto: Cugat.cat

  • Martí González
  • | el 13/mai/19

El PSC presenta una campanya 'de proximitat' i espera ser 'clau' per al futur govern

El PSC centrarà la campanya en la proximitat i en la participació ciutadana per encarar les eleccions municipals del 26 de maig amb optimisme i 'aire de canvi'. En aquest sentit, esperen ser la 'clau en la governabilitat' al consistori i créixer respecte als comicis de fa quatre anys, quan van aconseguir un regidor, l'actual alcaldable, Pere Soler.

Soler ha destacat en un esmorzar amb la premsa que la campanya per donar a conèixer el seu projecte de ciutat 'no és de 15 dies, sinó de quatre anys' que porten treballant amb ciutadans i entitats. Una candidatura 'amb experiència' per mirar al futur, com mostren al seu lema 'Estem preparats'. Són optimistes de cara als resultats i es presenten com 'la força menys excloent', 'sempre disposats al diàleg i a la negociació', tot i que no es mullen, encara, amb les polítiques de pacte.

La campanya
'Es respira canvi', asseguren els socialistes, que es defineixen com 'un partit municipalista que treballa pel bé de Sant Cugat'. Més de 50 persones treballen directament per a la campanya, que vol centrar-se en la proximitat i en el 'porta a porta' i 'fugir dels grans actes', tot i que comptarà amb dos actes centrals: aquest dissabte a la plaça d'en Coll i diumenge a Valldoreix, on s'hi tornen a presentar amb una aposta 'transversal'.

També faran dimarts de la setmana que ve una 'línia directa' amb l'alcaldable, Pere Soler, que se sotmetrà a les preguntes de la ciutadania tant de forma presencial com a través de les xarxes socials. De fet, ja es pot consultar tota la informació sobre la campanya socialista al web peresoler.cat, on també hi ha el programa electoral. Un programa elaborat, també, amb un 'procés participatiu' amb propostes 'viables i realistes', després de l'experiència al govern amb el pacte amb el PDeCAT.

Pere Soler

Són unes eleccions municipals importants, de canvi. Canviarà el govern de la ciutat i nosaltres aspirem a ser claus en la governabilitat del nostre Ajuntament. La ciutadania ens dirà quin és el paper que hem de jugar.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat