Gibert, a l'acte de campanya a Valldoreix / Foto: CUP-PC

Gibert, a l'acte de campanya a Valldoreix / Foto: CUP-PC

  • Martí González
  • | el 13/mai/19

La CUP-PC vol governar a Sant Cugat i Valldoreix per a acabar amb 32 anys d''obscurantisme'

La CUP-PC es postula com l'alternativa per a 'acabar amb 32 anys d'obscurantisme amb el govern de CiU'. La candidatura ha criticat la gestió dels actuals governs de l'Ajuntament i de l'EMD en un acte al territori que ha tingut la participació de l'alcaldable, Núria Gibert, i del presidenciable de la confluència d'esquerres Guanyem Valldoreix, Xavier Humet, entre d'altres.

La corrupció i la política amb 'dinàmica clientelar' i elitista són algunes de les crítiques cap als governs de l'Ajuntament i de l'EMD. De fet, aposten per 'fer poble' a Valldoreix, dotar de més competències l'EMD i incentivar la participació. L'objectiu, asseguren, serà governar pel 'bé comú' d'una manera 'transparent' i 'propera'. L'habitatge, un altre dels temes principals de la campanya amb propostes com l'impuls d'habitatge cooperatiu i del 'cohousing' per a la gent gran i elaborar un cens d'habitatges buits, entre d'altres.

Tot plegat, diuen, ha de servir per apropar les institucions a la gent. I es mostren optimistes per a aconseguir governar: 'ho tenim a tocar', asseguren.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat