Elena Vila i Pere Soler, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat.cat

Elena Vila i Pere Soler, a la Rambla del Celler / Foto: Cugat.cat

  • Sílvia González
  • | el 16/mai/19

El PSC vol un pacte de ciutat per fomentar una ocupació 'de qualitat'

El partit ha presentat aquest dijous les seves propostes per rebaixar l'atur

L'ocupació és una prioritat per als socialistes i ho volen demostrar amb un paquet de mesures encaminades a fomentar polítiques per crear llocs de feina 'de qualitat'. El PSC vol abanderar la lluita contra la precarietat laboral amb diverses propostes que, algunes, ja es van dibuixar durant l'estada de la formació al govern de Sant Cugat.

El partit 'vol conèixer els 2.500 aturats del municipi'. Això ha deixat clar la número dos del PSC, Elena Vila, a la paradeta informativa que han instal·lat aquest dijous a la Rambla del Celler. 'Així podrem adaptar bé els serveis a tots els perfils de persones sense feina', ha afegit. Acompanyada pel cap de llista, Pere Soler, la socialista -assessora en temes d'ocupació a l'Ajuntament- ha refermat la necessitat de fer plans d'ocupació i un conveni amb les empreses del municipi.

Tot plegat, sota el paraigua d''un gran pacte de ciutat', ha avançat Soler, en què és imprescindible la presència del comerç local, juntament amb els partits, les empreses i els sindicats. L'aposta per la formació també la tenen present els socialistes, que volen establir totes 'les sinergies possibles' per preparar els desocupats de cara al futur.

I el talent. Vila considera que Sant Cugat té un potencial que cal fomentar i, en aquest sentit, avancen la creació d'un Centre d'Innovació Social amb les empreses, les universitats, l'administració i la ciutadania.

En un altre ordre de coses, Soler s'ha volgut pronunciar sobre les acusacions de Cs sobre presumptes irregularitats en contractes de serveis a l'Ajuntament. El socialista, que durant prop d'un any va ser al govern aquest mandat, ha carregat contra els taronges per voler generar 'escàndol' sense fonaments.

Pere Soler

Serà un pacte amb un procés participatiu amb les forces del consistori, entitats i sindicats. El comerç tindrà molt a dir.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat