El candidat socialista passa pel plató / Foto: Cugat mèdia

El candidat socialista passa pel plató / Foto: Cugat mèdia

  • Clara Bardají
  • | el 16/mai/19

L'alcaldable del PSC, Pere Soler, aquest divendres al cicle d'entrevistes electorals

El candidat del PSC, Pere Soler, protagonitzarà aquest divendres la setena entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir de les onze del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

És la segona vegada que Soler, primer secretari del PSC i portaveu municipal, es presenta com a alcaldable. A les últimes eleccions municipals, el PSC va aconseguir un regidor al consistori i es va quedar a 50 vots de repetir els resultats dels comicis anteriors.

Entre les grans línies del projecte electoral, que presentarà en els propers mesos, Soler ha detallat que figuren temes com l'habitatge, l'ocupació i la mobilitat, així com vertebrar millor la ciutat i tots els seus barris i districtes.

Pere Soler va ser ratificat com a a alcaldable del partit a la ciutat per a les eleccions 26-M el passat octubre. Ho va ser en una assemblea de l'agrupació que ha reunit una cinquantena de militants i que va ratificar Soler per unanimitat després que el santcugatenc recollís un 75% d'avals de la militància sent l'única candidatura presentada.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat