• Redacció
  • | el 15/mai/19

Cs denuncia l'Ajuntament davant Fiscalia per contractacions 'irregulars' de serveis

Carrizosa ho ha anunciat en un acte de campanya

Cs porta a Fiscalia les contractacions de serveis que l'Ajuntament hauria fet entre el 2017 i el 2018 seguint procediments 'irregulars'. Ho ha dit el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, en un acte electoral aquest dimarts en què ha criticat amb duresa la gestió de l'equip de govern. Es remet a un informe de l'interventor de mitjans de febrer en què dona compte de contractes a particulars i entitats per serveis per valor d'1,4 milions. Carrizosa ha explicat que volen 'aixecar catifes' i 'obrir finestres' tant al consistori santcugatenc com a tots els de Catalunya i tenir un control dels comptes públics.

La denúncia, a la qual ha tingut accés Cugat.cat, narra que el mateix interventor adverteix de la 'recurrència' en aquestes pràctiques i mencionen el projecte i les obres de La Unió (270.000 euros) o serveis de neteja (152.000 euros). En virtut d'això, Cs exposa que guarda sospites fonamentades sobre 'la motivació' d'aquests procediments.

Liderar el vot constitucionalista
D'altra banda, en aquest acte Cs s'ha postulat com 'la força constitucionalista més potent' de cara al 26 de maig per acabar amb 'els 32 anys de govern de Convergència'. Els taronges advoquen per abanderar el vot constitucionalista a la ciutat. Argumenten que, tant a les municipals del 2015 com a les catalanes del 2017, van ser el primer partit constitucionalista al municipi. Per això, defensen que també són els 'únics' que poden frenar 'una possible aliança entre ERC i la CUP' i garantir el progrés al municipi.

Sobre possibles pactes per governar Sant Cugat, l'alcaldable, Aldo Ciprian, només es posa una línia vermella: els partits independentistes.

Carlos Carrizosa

Hem presentat una denúncia a la Fiscalia contra l'Ajuntament de Sant Cugat. Segons un informe de l'interventor, hi ha moltes partides econòmiques i contractes que s'han fet il·legalment, no s'han fet seguint els protocols de contractació pública. S'ha contractat a dit.


Carlos Carrizosa

És un escàndol que després de tot el que s'ha parlat de la corrupció de Convergència, el PDeCAT, el partit hereu, segueixi robant i segueixi gestionant el diner públic en perjudici de tots els ciutadans.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat